uhPartner AB

Vibrationsinstrument, balansering, uppriktning, utbildning

uhPartner AB - Vibrationsinstrument, balansering, uppriktning, utbildning

Tjänster

Vill ni att vi skall utföra tillståndskontroller, analys, uppriktning, balansering åt er? Vi är 4st heltidsanställda vibrationstekniker som jobbar på uhPartner AB. Ni kanske är intresserad av att köpa instrument för eget bruk men vill se dem ”in action” först? Vi kan även hjälpa er ifall ni har ett mer avancerat vibrationsproblem som ni vill ha hjälp med, eller kanske en kombination där ni gör mätningen men vi gör analysen. Hör av er för en förutsättningslös diskussion för att se om och hur vi kan hjälpa er. Vi säljer och monterar kompletta vibraionövervakningar

 

VIBER X5 motorVibrationsmätning
Vill ni utreda orsaken till att era maskiner skakar, genomföra regelbundna kontroller eller ha någon som analyserar det ni har mätt upp med ert instrument, kontakta oss för en diskussion. Vi erbjuder en lång rad tjänster och utbildningar som kompletterar marknadens bredaste sortiment av instrument för vibrationsmätningar.

Läs mer

 

 

Balansering
Har ni maskiner som behöver balanseras? Vi kan balansera era maskiner på plats. Vi säljer även balanseringsinstrument och erbjuder balanseringsutbildningar i våra lokaler eller hos er.

Läs mer

 

 

lasermätningLaseruppriktning
Exakt anpassning av motoraxlar till pumpar, motorer, fläktar etc. är avgörande för att minska underhållskostnaderna och hålla kritiska maskiner igång.

  • Axeluppriktningar.
  • Parallellitetsmätningar.
  • Trackermätningar.
  • Kardanuppriktningar.